Semnul Fiarei = Microcipul uman?

Vineri, 19 iunie 09 at 17:42 Lasă un comentariu

In incercarea finala de a-i razvrati pe oameni impotriva lui Dumnezeu, fiara va face ca toti, mari si mici, bogati si saraci, slobozi si robi, sa primeasca un semn pe mana dreapta sau pe frunte. De ce este Satana atat de interesat sa-i determine pe oameni sa primeasca acest semn? Ce reprezinta semnul acesta? Ce se intampla cu toti acei care primesc semnul fiarei? Sunt cateva intrebari care preocupa lumea la ora actuala iar raspunsul se gaseste in cap. 13 din Apocalipsa (ia Biblia si verifica daca nu crezi): “Apoi am stătut pe nisipul mării. Şi am văzut ridicîndu-se din mare o fiară cu zece coarne şi şapte capete; pe coarne avea zece cununi împărăteşti, şi pe capete avea nume de hulă….Şi i s-a dat stăpînire peste orice seminţie, peste orice norod, peste orice limbă şi peste orice neam. Şi toţi locuitorii pămîntului i se vor închina, toţi aceia al căror nume n-a fost scris, dela întemeierea lumii, în cartea vieţii Mielului, care a fost jungheat. Săvarşea semne mari, pană acolo că făcea chiar să se pogoare foc din cer pe pămant, în faţa oamenilor. Şi amăgea pe locuitorii pămantului prin semnele, pe cari i se dăduse să le facă în faţa fiarei. Ea a zis locuitorilor pămantului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie şi trăia. I s-a dat putere să dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei să vorbească, şi să facă să fie omoraţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei. Şi a făcut ca toţi: mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mana dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.” Multi oameni ocolesc acest capitol si unii chiar si cartea Apocalipsa. Nu vor sa creada sau le e frica sa creada ca asa ceva se va intampla. Insa adevarul este ca se va intampla si vremea este foarte aproape. Pot chiar sa spun ca am intrat in aceste timpuri.

Am cautat pe internet date despre MICROCIPUL UMAN. Am tot auzit de aceasta “minune” care a fost inventata in ultimii ani si care deja a inceput sa se raspundeasca in lume. Din ce am gasit am incercat sa aduc informatii si sa le compar cu ceea ce avem scris in Apocalipsa. MICROCIPUL UMAN a fost creeat de compania americanã VeriChip Corp, detinutã în întregime de societatea Applied Digital Solutions. Firma producatoare ”vede” o lume în care toti oamenii sunt ”dotati” cu microcipuri, iar scanere existã pretutindeni. Automobilul porneste numai dacã soferul are un microcip corespunzãtor în corp; la supermarket poti plati doar întinzînd bratul spre scaner; in mijloacele de transport in comun te poti sui doar platind biletul in acelasi mod etc. Cercetarile pentru acest MICROCIP sunt sub protectia departamentelor si ministerelor guvernelor. Rezultatul este acela ca in ultimii zece ani, o echipa de oameni de stiinta a fost alcatuita cu rolul de a integra aceste tehnologii în planul Noii Ordini Mondiale, acela de a controla usor si discret fiecare persoana din lume, in fiecare moment. Cu toate acestea, mondialistii, Noua Ordine Mondialã, sunt obsedati de ideea ca cineva li s-ar putea impotrivi, si mai mult, ca adevarul despre planurile lor sa se raspandeasca rapid, mai ales in randul acelor „mofturosi”, care s-ar putea împotrivi. Pentru a elimina aceasta teama, trebuie sa se stie cu exactitate locatia fizica a fiecarui om de pe planeta, sa fie monitorizati in permanenta Astfel, nimeni nu se va putea misca liberi, fara ca alta persoana sa nu stie despre locul sau, daca doreste. De aceia, mondialistii, au conceput un sistem ce va fi implantat sub piele, astfel incat sa nu poata fi respins, refuzat. Acum, acest MICROCIP este cunoscut sub numele de VeriChip si este un component electronic de tipul RFID (Radio Frequency IDentification). Mic cît un bob de orez, este inoculat printr-o operatiune simplã, ce se aseamãnã unei vaccinãri. VeriChip poate fi citit la o distantã de 10 cm de cãtre un aparat special –un scanner. Un astfel de scaner va fi montat la usa de la intrarea în noul sediul al institutiei, va ”citi” cipurile persoanelor ïn trecere si va deschide usa numai celor care au dreptul de acces în clãdire. În acelasi mod, computerele vor fi dotate cu scanere, astfel încît bazele de date sa poata fi accesate numai de persoanele îndreptãtite. Acesta este mai mic de 0.65 cm si poate fi implantat cu o seringa.

Ce este acest biocip? Este un “computer-cip” microemitator care se implanteazã cu ajutorul unei seringi speciale sub piele. Microcipul contine un cod pre-programat cu un numãr unic de identitate care nu poate fi alterat. Modelele folosite astãzi se numesc Transponder. Noile tipuri de biocipuri umane, “semnul” apocaliptic, vor permite supravegherea totalã, non-stop, în orice punct de pe planetã, a oricãrui individ. Se aflã în cercetare cipuri care vor putea fi conectate la reteaua neuronalã a creierului, oferind astfel posibilitatea pentru cei ce controleazã biocipul, sã înregistreze imagini vizuale si auditive neuronale, adicã exact ce vede si ce aude subiectul. Totusi pentru a se realiza acest lucru, trebuie ca cipul sa aiba o baterie unica – ce va fi reincarcata constant de corpul uman. Aceasta se poate face datorita fluctuatiilor de temperatura ale corpului uman. Deci cat timp va trai persoana, va emite fluctuatii de temperatura si deci, bateria se va reincarca constant. In timp ce cercetatorii dezvoltau acest tip de baterie, se confruntau cu o mare problema: unde sa puna bateria, in ce loc al corpului omenesc, caci fluctuatiile de temperatura difera. Care parte a corpului este ideala deci ? Dupa indelungi cercetari au ajuns la concluzia ca exista doua parti ale corpului uman in care fluctuatiile de temperatura sunt la fel. Teologii puteau sa scuteasca cercetatorii de aceasta cautare caci raspunsul se afla chiar in Biblie, in Apocalipsa capitolul 13, versetele 16 si 17 . La aceasta concluzie, au ajuns si cercetatorii. Dintr-un motiv pe care nu-l inteleg nici ei, au descoperit ca fluctuatiile in mana stanga sunt mai scazute decat in cea dreapta. Nu-ti intareste credinta cand vezi ca profetiile Domnului se adeveresc pe deplin ?! Aceste biocipuri vor contine coduri de 18 cifre, la scara internationala. S-a ajuns la concluzia ca Guvernul Mondial va avea nevoie de 66 de acesti sateliti. Nu este un numar ocult interesant? In stiintele oculte, pagane, numarul 6 este numarul omului, iar numarul 66 este numarul guvernului mondial, guvern ce va fi condus de Antihrist, caruia i-au rezervat cifra 66. (a se vedea data nasterii a lui Bush Jr.). Acest microcip, va putea detine asa de multe informatii incat va inlocui cartile de credit, pasapoartele, permisele de conducere, etc., astfel incat fiecare vom avea unul. O profetie Biblica spune ca inaintea venirii lui Hristos, oamenii vor trebui sa fie initiati la scara globala. Aceasta initiere va insemna juramantul dat Satanei, iar pentru aceasta Dumnezeu ii va judeca pe oameni, implinind astfel profetia Biblica. Timpul exact nu se poate sti, insa cu siguranta el este foarte aproape.

Caci s-a zis si sper ca sunteti deacord ca mantuirea se face prin credinta in Hristos, iar daca crezi in El crezi si in Cuvantul Lui, adica in Biblie. Iar daca crezi in Biblie crezi ce scrie in cap. 13 din Apocalipsa, si daca iti deschizi inima si lasi orice rautate din inima ta iti vei da seama ca aceste cipuri duc la moarte, pentru ca sunt „semnul Fiarei”. Si asa se va face diferenta la propriu si practic dintre cei crestini si ceilalti ai lumii, ai Fiarei defapt. Dumnezeu sa ne dea o minte inteleapta si o inima luminata de adevarul Sau ca noi sa ne dam seama de ceea ce trebuie sa ne ferim in aceste vremuri grele de pe urma. Nu va temeti dragi crestini, caci Tatal are grija de copiii Lui. Domnul sa fie taria si lumina  noastra in continuare, si numele Lui sa fie binecuvantat in veci, Amin!

(Date culese de pe mai multe site-uri)

Entry filed under: Crestinism. Tags: , , , , , , .

Cele 7 minuni ale Bibliei Absolutul – Adevarul absolut?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Verset biblic

"Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra." (Matei 6:33)

Y!Messenger ID

regenerarea@yahoo.com

Ultimele articole

Statistici

  • 35.204 afisari

%d blogeri au apreciat: