Puterea rugaciunii

Joi, 3 decembrie 09 at 23:48 2 comentarii

„Marturisiti-va unii altora pacatele, si rugati-va unii pentru altii, ca sa fiti vindecati. Mare putere are rugaciunea fierbinte a celui neprihanit.” (Iac.5:16)

–>Vedeti ce spune acest verset biblic? Mare este puterea rugaciunii unui credincios! Si acest lucru, mai nou, o sustin si oamenii de stiinta. Articolul intreg se gaseste pe „dincolo-de-limite”. Ideile sustinute in acest articol se leaga si sunt puternic sustinute si de documentarul „Apa„, un documentar in care stiinta dovedeste prin experimente practice ca apa are memorie, si acest lucru, cel mai logic se leaga cu credinta crestina, cu existenta unui Dumnezeu Creator (de exemplificat prin minunile facute de Dumnezeu prin oameni, din V.T. si N.T.). Vorbeste-le celor din jur despre acest documentar, dovedeste-le ca Dumnezeu exista si ca asculta rugaciunile noastre!

Documentar „Apa”: http://video.google.ro/videoplay?docid=4947261865733171856&hl=ro

>> Oamenii de stiinta din Petersburg au dovedit-o si au descoperit si mecanismul „material” al acestui fenomen divin.
„O rugaciune este un remediu puternic”, spune Valeri Slezin, seful Laboratorului de Neuropsihofiziologie al Institutului de Cercetare si Dezvoltare Psihoneurologica Bekhterev din Petersburg. „Rugaciunea nu numai ca regleaza toate procesele din organismul uman, dar ea repara si structura grav afectata a constiintei. „

Profesorul Slezin a facut ceva de necrezut – a masurat puterea rugaciunii. El a inregistrat electroencefalogram ele unor calugari in timp ce se rugau si a captat un fenomen neobisnuit – „stingerea” completa a cortexului cerebral. Aceasta stare poate fi observata numai la bebelusii de trei luni, atunci cand se afla langa mamele lor, in siguranta absoluta. Pe masura ce persoana creste, aceasta senzatie de siguranta dispare, activitatea creierului creste si acest ritm al biocurentilor cerebrali devine rar, numai in timpul somnului profund sau al rugaciunii, asa dupa cum a dovedit omul de stiinta. Valeri Slezin a numit aceasta stare necunoscuta „trezie usoara, in rugaciune” si a dovedit ca are o importanta vitala pentru orice persoana. Este un fapt cunoscut ca bolile sunt cauzate mai ales de situatii negative si afronturi care ne raman infipte in minte.In timpul rugaciunii, insa, grijile se muta pe un plan secundar sau chiar dispar cu totul. Astfel, devine posibila atat vindecarea psihica si morala cat si cea fizica

Slujbele bisericesti ajuta si ele la ameliorarea sanatatii. Inginera si electrofiziciana Angelina Malakovskaia, de la Laboratorul de Tehnologie Medicala si Biologica a condus peste o mie de studii pentru a afla caracteristicile sanatatii unor enoriasi inainte si dupa slujba. A rezultat ca slujba in biserica normalizeaza tensiunea si valorile analizei sangelui. Se pare ca rugaciunile pot sa neutralizeze chiar si radiatiile. Se stie ca dupa explozia de la Cernobil, instrumentele de masura pentru radiatii au aratat valori care depaseau capacitatea de masurare a instrumentului. In apropierea Bisericii Arhanghelului Mihail,  aflata la 4 km de reactoare, valoarea radiatiilor era normala.

Laboratorul stiintific al Institutului de Medicina Industriala si Navala a analizat apa inainte si dupa sfintire. A rezultat ca daca se citeste rugaciunea Tatal Nostru si se face semnul Crucii asupra apei, atunci concentratia bacteriilor daunatoare va fi de o suta de ori mai mica. Radiatia electromagnetica da rezultate mult inferioare. Astfel, recomandarile crestine de a binecuvanta orice mancare sau bautura nu au numai o valoare spirituala, ci si una preventiva. Apa sfintita nu este numai purificata, ci ea isi schimba si structura, devine inofensiva si poate sa vindece. Aceasta se poate dovedi cu aparate speciale… Spectrograful indica o densitate optica mai mare a apei sfintite, ca si cum aceasta ar fi inteles sensul rugaciunilor si l-ar fi pastrat. Aceasta este cauza acestei puteri unice de a vindeca. Singura limita este ca vindeca numai pe cei credinciosi. „Apa „distinge” nivelul de credinta al oamenilor.”, spune A. Malenkovskaia. <<

Reclame

Entry filed under: Crestinism. Tags: , , , , , , , , , , , , .

Numarul seismelor s-a marit spectaculos Panza de paianjen sustine creationismul

2 comentarii Add your own

 • 1. Aurel Cojoc  |  Duminică, 11 iulie 10 la 00:33

  MARE PUTERE ARE RUGACIUNEA CELUI NEPRIHANIT,DAR DACA TRAIESTI IN PACATE SI TE ROGI ,RUGACIUNEA NU AJUNGE LA DUMNEZEU. PACATELE VOASTRE PUN UN ZID DE DESPARTIRE INTRE VOI SI DUMNEZEU SI ORICAT VA-TI RUGA NU VA ASCULT SPUNE DUMNEZEU.E ADEVARAT CA ORICINE MARTURISESTE PACATUL SI SE LASA DE EL ,DOMNUL IL CURATESTE CU SANGELE DOMNULUI HRISTOS SI DUPA ACEEA DUMNEZEU ASCULTA RUGACIUNEA.DE CAND HRISTOS SA JERTFIT PENTRU NOI SI A INTRAT IN LOCUL PREA SFANT ,EL MINJLOCESTE INAINTEA TATALUI PENTRU NOI,FIIND SINGURUL MINJLOCITOR SI ORICE OM CURATITPRIN SANGELE DOMNULUI POATE SA SE ROAGE,DOMNUL HRISTOS FIIND MARELE PREOT NE-A FACUT SI PE NOI O PREOTIE SFANTA PRIN NOUL LEGAMANT.VA INDEMN ,MARTURISITIVA PACATELE TRAITI IN CURATIE SI ORICE VE-TI CERE DE LA TATAL IN NUMELE DOMNULUI HRISTOS VE-TI PRIMI .RUGACIUNEA CELUI NEPRIHANITESTE O ARMA IMPOTRIVA CELUI RAU [DIAVOLULUI] DE ACEEA CUVANTUL LUI DUMNEZEU NE INVATA SA NE RUGAM NEANCETAT.

  Răspunde
  • 2. Regenerarea Spirituala  |  Luni, 12 iulie 10 la 23:03

   Asta este, ai dreptate, foarte bine spus! Ca rugaciunile noastre sa fie ascultate de Dumnezeu trebuie sa indeplinim unele conditii, Doamne ajuta-ne!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Verset biblic

"Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra." (Matei 6:33)

Y!Messenger ID

regenerarea@yahoo.com

Ultimele articole

Statistici

 • 32,278 afisari

%d blogeri au apreciat asta: