Poti avea incredere in Biblie?

Miercuri, 31 martie 10 at 22:33 4 comentarii

* Biblia a fost si este cea mai cunoscuta si citita carte din lume. Putem oare fi siguri ca este si corecta, exacta? Putem fi siguri ca avem in ea cuvintele pe care Dumnezeu a vrut sa ni le transmita? Priveste acest scurt filmulet si afla raspunsurile. Convinge-te ca Biblia este demna de incredere! Iar daca vrei sa aflii mai multe in acest domeniu cerceteaza si studiaza apologetica.

Entry filed under: Crestinism. Tags: , , , , , .

Stiati ca… Biblia (curiozitati) Rastignirea – Ierusalim, 33 d.Hr.

4 comentarii Add your own

 • 1. alex pop  |  Marți, 6 aprilie 10 la 22:23

  Clipul i-i super fain! Crestinii autentici cred tot ce scrie in Scripturi, fara dar si poate, pentru ca este Cuvantul inspirat al Lui Dumnezeu. Unii cauta fel si fel de dovezi iar atunci cand le gasesc, cei mai multi le ignora si cer altele „mai credibile”. Altii sunt intr-o cautare continua, si ma tem ca atunci cand se vor convinge va fi deja prea tarziu, vor fi deja fata in fata cu Dumnezeu la judecata. Crede-L pe Dumnezeu pe cuvant, dovezile sunt prea multe ca sa le treci cu vederea.

  Răspunde
 • 2. toma necredinciosul  |  Joi, 6 ianuarie 11 la 00:02

  Nu sunt un instruit al bibliei dar cred in ea ,in cuvantul lui D-zeu,dar nu stiu tainele ei. Biserica lui ISUS CRISTOS prin reprezentantii sai au produs multe erori,orori,cruciade,etc. Oare sunt adevarate?!Constatarile lui Luther sunt adevarate?! Cine spune adevarul sau cred ce gandesc eu ?! Pai nefiind instruit ,sau instruit gresit in ale religiei de la cine aflu daca pacatuiesc?! Eu daca sunt ortodox am dreptul sa cumpar o indulgenta papala pentru iertarea pacatelor catolicilor ?! D-zeu sa-mi ierte nestiinta mea .

  Răspunde
  • 3. Regenerarea Spirituala  |  Joi, 6 ianuarie 11 la 00:13

   Apreciez foarte mult sinceritatea ta, sunt multe de discutat, daca vrei sa vorbim mai direct si la subiect, putem discuta pe messenger la IDul: regenerarea@yahoo.com

   Răspunde
   • 4. Moisa Vasile  |  Marți, 26 iulie 11 la 19:27

    Amu sti cum ii treaba,
    Dumnezeu care a creat toate lucrurile si pe noi oamenii incapatanati si putin (sau chiar ne-) credinciosi, Oare nu este El capabil sa-si pastreze Cuvantul intact atata cat doreste ?
    Binenteles ca poate , a facut-o si o va face, si scrie clar in Carte.
    Cat despre noi, cei slabi, … dar atat de orgoliosi, bine ar fi sa ne incredem in tot ce a spus, chiar in acel moment ochii ni se vor deschide, mintea va intelege si pace in inimile noastre vom avea. O pace ce nu va mai putea fi tulburata niciodata.
    Noi, orbii, verificam biblia cu alte scrieri, .. in loc sa certetam orice in vietile noastre (inclusiv stiinta si toate scrierile) in lumina scripturii.
    Singura noastra piedica este incrancenarea si impotrivirea in ceea ce priveste credinta. Refuzam, … nu stiu de ce, dar asa facem.
    Tu, care citesti sa nu spui ca nu esti printre noi, ci mai bine cauta cu bagare de seama in inima ta si fa curat acolo.
    Pentru ca nu uita, doar cel bolnav , cel ce-si recunoaste boala, merge sa caute tratament. Nu este nici unul care sa nu fi pacatuit, … nici unul macar. Asa zice scriptura.
    Evident asta nu ne multumeste si atunci incepem sa cernem din adevar si sa alegem doar ceea ce ne convine, incercand sa divizam indivizibilul ! Sa abstractizam concretul. Ne batem joc inclusiv de teoria relativitatii. Aud zilnic omul afirmand (mai cu seama cand ceva nu-l multumeste ) – „ee, asta-i o treaba relativa ” !
    E simplu, biblia ori e adevarata toata, ori nimic. Prea relativizam totul.
    Slava Domnului ca este adevarata toata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Verset biblic

"Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra." (Matei 6:33)

Y!Messenger ID

regenerarea@yahoo.com

Ultimele articole

Statistici

 • 35.204 afisari

%d blogeri au apreciat: