Criminali de război nazişti, ajutaţi să fugă de Vatican şi Crucea Roşie

Duminică, 29 mai 11 at 22:55 7 comentarii

Iata ce face „adevarata” Biserica a lui Iisus Hristos. Poti sa te lasi condus de o asemenea Biserica…? Eu unul, nu…

Cartea scrisă de Gerald Steinacher, cercetător la Universitatea Harvard, Nazis On The Run: How Hitler’s Henchmen Fled Europe, demonstrează faptul că mii de nazişti, inclusiv nume precum Adolf Eichmann ori Josef Mengele, au reuşit să fugă la încheierea războiului cu ajutorul unor documente procurate cu ajutorul Crucii Roşii Internaţionale şi al Vaticanului.

Conform Daily Telegraph, o mare parte a cărţii se bazează pe documente secrete ale Crucii Roşii, nepublicate niciodată, care făceau referire la un plan de strămutare a milioane de refugiaţi. Peste 8.000 de SS-işti au profitat de ajutorul “involuntar” care li s-a oferit, majoritatea fugind în Spania condusă de Franco, America de Sud ori Canada.

În timp ce Crucea Roşie poate avea un alibi, lucrurile sunt diferite în cazul Vaticanului, al cărui ajutor acordat criminalilor de război nazişti a fost, potrivit lui Steinacher, premeditat. Concret, din dorinţa de a revigora o Europa creştină şi dintr-o teamă morbidă de comunismul promovat de URSS, Sfântul Scaun a pus umărul, prin intermediul comisiei pentru refugiaţi, la fuga din faţa justiţiei a altor câteva mii de acoliţi ai lui Hitler.

În sprijinul teoriei sale, cercetătorul american aduce faptul că Vaticanul a refuzat să comenteze întotdeauna acţiunile umanitare din timpul şi după cel de-al doilea război mondial, arhivele sale fiind secrete interesului public.

Sursa: Jurnalul.ro

Entry filed under: Crestinism. Tags: , , , , , .

Busola salvatoare Steve Jobs a murit, dar de ce? – Cauza mortii presedintelui de la Apple

7 comentarii Add your own

 • 1. Andrei Bender  |  Duminică, 12 iunie 11 la 22:20

  http://www.roseinthedesert.haipa.ro

  a aparut un nou blog crestin…

  Răspunde
 • 2. Alfred R.  |  Duminică, 11 septembrie 11 la 18:23

  Oare ar fi fost mai bine ca acei „criminali nazisti” sa fie spanzurati ca niste caini de catre Armatele Eliberatoare? Ar fi fost asta crestineste? Este oare crestineasca ascunderea adevarului despre lucrurile petrecute atunci? Oare chiar stim totul? Oare a existat sau exista un interes pentru ca noi, oamenii de rand sa stim totul? Se pare ca nu, asa ca nu trebuie sa ne incredem orbeste in spusele invingatorilor, ci sa ascultam si ceea ce au de spus invinsii. Asta daca a mai ramas un strop de dreptate in sufletele oamenilor.

  Răspunde
  • 3. Regenerarea Spirituala  |  Luni, 12 septembrie 11 la 00:07

   Nu prea inteleg exact ce vrei sa spui, de partea cui esti… Oricum imi place modul cum ai spus-o.

   Răspunde
   • 4. Alfred R.  |  Luni, 12 septembrie 11 la 15:06

    De partea adevarului. Daca Dumnezeu este adevarul eu atunci sunt de partea lui Dumnezeu.

 • 5. Beyond  |  Luni, 12 septembrie 11 la 15:32

  Se spune ca in viata e mai important sa stii sa pui o intrebare decat sa cauti un raspuns, astfel, voi pune o intrebare simpla: Ce s-ar fi intamplat daca Vaticanul nu ar fi procedat in acest mod si mai mult decat atat…daca s-ar fi descoperit lucrurile acestea intr-o perioada asa de ,,delicata” cum a fost cea de atunci?Nu ar fi fost cumva haos? Eu am o opinie impartiala…intr-adevar, consider gestul o ,,tradare”, deoarece sunt si eu de partea adevarului, dar exista o granita si poate ca nu toata lumea e pregatita pentru acest gen de ,,adevaruri”..doar timpul si Dumnezeu poate decide momentul cand vom afla totul!

  Răspunde
  • 6. Regenerarea Spirituala  |  Luni, 12 septembrie 11 la 15:39

   Frumos raspuns. Foarte profund… Nu te pot contrazice. Sti cum se spune: adevarul straluceste, fie ca il explici si argumentezi, fie ca nu.

   Răspunde
  • 7. Alfred R.  |  Luni, 12 septembrie 11 la 15:44

   Daca aceste adevaruri erau aflate atunci nu mai mureau oameni la Nurnberg, poporul german nu mai era spalat pe creier si constrans sa ii fie rusine de niste fapte care in realitate nu s-au petrecut ci sunt doar inventiile unor minti periculos de bolnave. Nu putem sa ii spunem lui Dumnezeu ca nu suntem inca pregatiti pentru a doua Sa venire, cum nu putem sa ii spunem adevarului sa astepte pentru ca, in timp, se pierde. Esential este ca deschidem bine ochii, pentru ca nu toate informatiile pe care le aflam provin de la oameni de buna credinta.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Verset biblic

"Cautati mai intai Imparatia lui Dumnezeu si neprihanirea Lui, si toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra." (Matei 6:33)

Y!Messenger ID

regenerarea@yahoo.com

Ultimele articole

Statistici

 • 35.204 afisari

%d blogeri au apreciat: